Casa Canis

Click here to edit subtitle

Privé Training

Privé-training

Meer informatie over de privé-trainingen die ik geef vindt je op de pagina van het Kynologisch Collectief. Deze trainingen gaan door aan huis of op ons privé terrein te Ekeren.


 Klik door via onderstaande link.

Groepslessen

Voor groeplessen kan u terecht op hondenschool Kunos te Ekeren, de hondenschool waar ik les geef samen met een enthousiast team instructeurs.


Klik door naar de pagina van de hondenschool via onderstaande link.

Trainingsvisie

Mijn persoonlijke visie rond het trainen van honden is gebaseerd op een wetenschappelijk gefundeerde kennis van het begrijpen en sturen van het gedrag en de emoties van onze trouwe viervoetige vriend; de hond.


Elke trainingsvraag wordt daarom persoonlijk geëvalueerd en daarop wordt een trainingsplan aangepast. Hierbij wordt rekening gehouden met de noden en behoeften van zowel de hond, de eigenaar als de omgeving. Bovendien hecht ik enorm belang aan de eerlijke informatie en input van de eigenaars, die mede als deskundige van hun eigen hond, het verloop van het trainingsplan bepalen. Daarom zullen twee verschillende eigenaren die bij mij komen met dezelfde vraag (bijvoorbeeld om het trekken van hun hond aan de riem af te leren) een compleet verschillend trainingsplan krijgen.


Bij gedragsproblemen zoals verlatings-angst, agressie naar andere honden of personen,  baknijd, destructief gedrag of overmatig blaffen  zal ik u steeds doorverwijzen naar een erkende gedragstherapeut.