Casa Canis

Click here to edit subtitle

Onze Honden

Teven

Iza


Iza is onze Amerikaanse stafford teef geboren op 11 september 2012. Iza is onze eerste hond. Ze is een hond met veel "pit" die graag werkt voor haar baas. Samen knuffelen op de zetel vind ze helemaal het einde. Het is een veelzijdig hondje. Zo trainen we elke week recreatief gehoorzaamheid en gaan we regelmatig mantrailen in de bossen. Verder doen we samen wedstrijden dogdance, zijn we gestart met flyball training en hebben eveneens onze TAP op zak.


Reuen

Dorian

Paxton dorian of awesome aussie, kortweg "Dorian" is onze eeste Cattle dog. Na het overlijden van onze bull-terrier reu gingen we opzoek naar een nieuwe "compagnon de route". We gingen op zoek naar een gezond, middelgroot, robuust en veelzijdig ras en kwamen zo bij de cattle dog uit. 


Dorian is de zoon van  "Professional Choice Capo Di Tutti Capi" en  "Ian des Poenjaap". Hij is actief in de showtraining, gehoorzaamheid en dogdance en start dit najaar met flyball.
Showresultaten:

  • 29/10/2016 Leuven:  Minor puppy:   3de plaats VeelBelovend
  • 25/02/2017 Weelde: Puppy: 1ste plaats VeelBelovend en  geselecteerd voor de erering als  beste puppy
  • 29/04/2017 Antwerpen: Jeugd: 1ste plaats Uitmuntend en geselecteerd voor de erering als beste jeugdhond

Jack

Experience Dreams Noble Silver Warrior aka "Jack", een bull terriër reu geboren op 29 maart 2014. Hij is zeer plots overleden op 7 juli 2016. Zijn verlies op 2 jarige leeftijd viel ons enorm zwaar. Hij was een zeer stabiele en sociale reu zowel naar mensen als andere honden. Tegen alle verwachtingen in stootte hij door naar de hoogste klas in de gehoorzaamheid 
Verder was hij actief in de dogdance en agility. In elk van deze disciplines deed hij het op 'zijn' manier en kon hij iedereen aan het lachen brengen met zijn vrolijke zelf. Jack, you wil never be forgotten, 
you are forever in our hearts!